لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
بخش‌های اصلی
زیرگروه‌های سلامت و تناسب اندام

5 دلیلی که چرا باید گوشت قرمز را کنار بگذارید؟

پرهیز از گوشت قرمز، ممکن است سال ها به عمر شما بیفزاید. درحالی که گوشت، سرشار از پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری است اما می تواند به سلامت شما نیز لطمه بزند به خصوص اگر شما گوشت های قرمز پر چرب یا فرآوری شده را انتخاب کنید. خواه باور کنید یا نه، شما می توانید با کنار گذاشتن گوشت قرمز از مزایای متعددی بهره مند شوید.

۱- کنترل وزن

در حالی که شما مجبور نیستید برای لاغر ماندن، گوشت قرمز را کنار بگذارید اما اجتناب از گوشت قرمز، اغلب برای کنترل وزن سالم مفید است. افرادی که گوشت قرمز نمی خورند، معمولا وزن کمتری نسبت به افراد گوشت خوار دارند. یک بررسی در سال ۲۰۱۴ در Obesity Reviews دریافت افرادی که مقادیر زیادی گوشت های قرمز و فرآوری شده می خورند، شاخص توده بدنی (BMI) و دور کمر بالاتری نسبت به آنهایی که از این گوشت ها استفاده نمی کنند، دارند و خوردن چنین گوشت هایی، خطر ابتلای شما به چاقی را افزایش می دهد.

۲- کاهش خطر بیماری

ترک کردن گوشت قرمز به خصوص گوشت قرمز فرآوری شده ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد. بررسی سال ۲۰۱۶ در سم شناسی مواد غذایی و مواد شیمیایی گزارش می دهد که مطالعات، گوشت قرمز فرآوری شده را با دیابت، بیماری قلبی و برخی سرطان ها، مانند سرطان روده بزرگ مرتبط دانسته اند. نویسندگان این مطالعه خاطر نشان می کنند که به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است اما به نظر می رسد اجتناب از گوشت قرمز و فرآروی شده، خطر ابتلای شما به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.

۳- طول عمر

با توجه به مطالعه سال ۲۰۱۲ که در آرشیو طب داخلی منتشر شد، ممکن است نه گفتن به گوشت قرمز، امید به زندگی شما را افزایش دهد. نویسندگان این بررسی دریافتند که مصرف بالاتر گوشت قرمز خواه از نوع فرآروی شده باشد یا فرآوری نشده با افزایش خطر مرگ مرتبط است و جایگزین کردن گزینه های سالم تر (مانند مرغ، ماهی، حبوبات، فرآورده های لبنی کم چرب، آجیل یا غلات سبوس دار) به جای گوشت قرمز، خطر مرگ به هر علت به خصوص به خاطر بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد.

۴- بهبود سلامت مغز

اجتناب از گوشت قرمز حتی ممکن است زوال ذهنی وابسته به افزایش سن را نیز کند سازد. Today’s Geriatric Medicine گزارش می کند آن دسته از شرکت کنندگان در مطالعه که از مصرف گوشت قرمز، کره، مارگارین، پنیر و فست فود، غذاهای سرخ شده، شیرینی و کلوچه اجتناب یا آنها را محدود کرده بودند و به همراه آن مقدار زیادی میوه، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، آجیل، ماهی، ماکیان و مرغ مصرف کردند، عملکرد مغزی شان نسبت به افرادی که از این رژیم پیروی نکرده بودند، ۸ سال جوان تر بود. بررسی سال ۲۰۱۳ در BioMed Research International دریافت که پیروی از یک رژیم غذایی به سبک مدیترانه ای که شامل گوشت قرمز کم یا بدون گوشت قرمز است، ممکن است خطر ابتلا به آلزایمر و سایر بیماری های مخرب اعصاب را کاهش دهد.

۵- هورمون ها و آنتی بیوتیک های کمتر

اگر شما گوشت قرمزی می خورید که ارگانیک یا عاری از هورمون ها و آنتی بیوتیک هاست، شما در معرض خطر مصرف این دو ماده قرار دارید. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، استفاده از هورمون ها در تولید ماکیان مجاز نیست. در حالی که گوشت قرمز ارگانیک قطعا در دسترس است اما اغلب، بسیار گران تر از گوشت قرمز معمولی می باشد.

حرف آخر

شما می توانید با کنار گذاشتن گوشت قرمز به طور کامل، از مزایای سلامتی متعددی بهره مند شوید. با این حال اگر آن را در حد اعتدال مصرف می کنید، برش های بسیار کم چرب از گوشت را انتخاب کنید و هر زمان که ممکن است از گوشت های فرآوری شده اجتناب نمایید.

از "fitnessmagazine.ir" بیشتر بخوانید