منوی اصلی

پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا

پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید. میزان سرو: 6 الی 8 نفر مواد لازم کراست (لایه زیرین): خرما: 5 عددبادام (پودر شده): 50 گرمجوی دوسرپرک: 50 گرمروغن نارگیل (ذوب شده): 2 قاشق سوپخوری مواد لازم فیلینگ: موز: یک عددخرما: 3 عددعسل: یک قاشق سوپخوریخامه: یک قاشق سوپخوری مواد لازم ...
از برترین‌ها" بیشتر بخوانید
سفارشی سازی
اخبار محلی از استان؟
حذف مطالب خوانده شده؟
بله خیر